Търсене
Контакт
Вход
Контакт
  • 00 359 897 400 820
  • office@noshtuvki24.com
Вход
За нас

Noshtuvki24.com e полско-българска група предлагаща комплексно обслужване на българския пазар на недвижими имоти. Предлаганите апартаменти са наша собственост, собственост на инвеститори и на наши познати, които ни ги дават с молба за отдаване под наем и грижа за имота. С наемане на апартаменти се занимаваме вече няколко сезона. Това е удоволствие за нас, като дори сами много често отпочиваме там.

 

Имаме офис в Слънчев Бряг и в Полша в Познан. През цялата година се занимаваме и с продажба на недвижими имоти. През сезона постоянно има човек в офиса ни в Слънчев Бряг, който се грижи за нашите гости.

 

По най-добрия начин помагаме на нашите гости да си изберат апартамент според техните нужди и време. За тях търсим студия, двустайни, тристайни апартаменти, вили за малко или много хора. Когато става въпрос за повече хора търсим апартаменти в един и същ комплекс. Пример са комплексите Есперанто, Рейнбоу 3, Луксор, Зорница, Тарсис в Слънчев Бряг, както и Хоризонт в Созопол и Реджина Маре в Царево. Можем да намерим място за почивка в един комплекс както за едно семейство, така и за няколко приятелски семейства в един и същ термин.

Приемаме запитвания по електронната поща или по телефона. Винаги договаряме терминът, потвърждаваме, че е свободен както и изпращаме ценова информация за конкретния апартамент. От нас получавате формуляр за резервация, който е потвърждение за извършена резервация – формулярът е и пропускът към апартамента, т.е. представяйки го, получавате ключ за апартамента.

 

Преди да започне летния сезон проверяваме абсолютно всички апартаменти, които са ни поверени за даване под наем. Правим снимки, проветряваме ги, почистваме и включваме телевизия. Апартаментите имат близко по стандарт оборудване. Стандарта можеш да видиш ТУК. Различават се по бройката места за спане и по конкретните мебели, които се намира в даден апартамент. Всички имат прекрасно местоположение и инфраструктура и със сигурност всеки ще намери нещо за себе си.

 

Заповядайте!